KALİTE POLİTİKASI

Gölbaşı 75.Yıl Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü, Milli Eğitim Bakanlığının stratejileri ve hedefleri doğrultusunda, öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve vatandaşlarımıza çağdaş ve sosyal yaşam koşulları içinde kaliteli ve sürdürülebilir hizmet sunabilmeyi temel amaç edinmiştir. Bu amaca ulaşmak için aşağıdaki şartlarda hizmet sunmayı kabul ve taahhüt etmektedir.

19.10.2023 89

• Misafirlerinin öncelikle konaklama ihtiyacı ile birlikte yiyecek, içecek, toplantı, organizasyon ve diğer sosyal, kültürel ihtiyaçlarını karşılamak, mevzuatı çerçevesinde mesleki ve teknik ortaöğretim kurumları ile yükseköğretim kurumları öğrencilerinin mesleki eğitim ve staj çalışması yapmalarına ve çırak öğrencilerin beceri eğitimine imkân sağlamaktır.
  • Yaparak ve yaşayarak öğrenme becerisini kazanmış bireyler yetiştirmek,
  • İnsana ve çevreye saygılı bireyler yetiştirmek,
  • Bilim ve teknolojideki gelişmelere açık bir kurum kültürü oluşturmak,
  • Personelimizin bilgi, deneyim ve eğitim yönünden gelişmelerine katkıda bulunmak,